Tekst ontbreekt

Als je naaste overleden is, dan is de eerste stap een dokter bellen. Overdag is dit uw eigen huisarts en ’s avonds en ’s nachts de huisartsenpost of eerste hulp.

Pas wanneer u en wellicht andere nabestaanden er zelf aan toe zijn, belt u de huisarts om het overlijden vast te laten stellen. De huisarts komt langs en stelt een verklaring van overlijden op. 

Als de arts geweest is, dan belt u Linda en zij komt dan snel naar u toe. Voor het melden van overlijden is Linda 24/7 bereikbaar, dus ook ‘s nachts. Op het moment dat jullie telefonisch contact hebben, bespreken jullie kort wat er op dat moment nodig is en wanneer Linda naar u toe komt. 

Wat u eventueel alvast kunt klaarleggen zijn de identiteitsgegevens van de overledene, een eventueel trouwboekje, verzekeringspapieren en/of een testament indien aanwezig.Werkwijze

Lorem ipsum dolor sit amet, at mei dolore tritani.

Voorgesprek

Nadenken over je eigen afscheid is wellicht wat ongewoon, maar in deze huidige tijd helemaal niet vreemd.

Verlies van een baby

Lorem ipsum dolor sit amet, at mei dolore tritani.

Uitvaartbloemen

Lorem ipsum dolor sit amet, at mei dolore tritani.

Wat anderen zeggen

Mooie woorden om trots op te zijn:

“Onze wensen waren een beetje anders en de uitvaart moest dus ook een beetje anders. Dat is werkelijk perfect en tot in details begrepen en uitgevoerd.

Mijn zoon ( de overledene) zou hier met volle teugen van genoten hebben als hij er (op een andere manier) bij was geweest. Onze dank voor alles.”

– Ellen
De uitvaart van onze ( schoon ) vader is naar onze wens en tevredenhei d verlopen

– ANONIEM

Voor de uitvaart van onze vader was bij het eerste contact met Meer en Bos Uitvaartbegeleiding meteen duidelijk dat we de juiste keuze hadden gemaakt. Professioneel, rust en betrokkenheid zijn de drie woorden die meteen bij mij opkomen. Alles wordt voor je geregeld en als je dingen zelf wilt regelen is dat geen enkel probleem. Hierdoor hebben we waardig afscheid kunnen nemen op onze eigen manier. Linda bedankt!

– fAMILIE BENDER

Als uitvaartbegeleider zal ik er voor u zijn na het overlijden van een dierbare…

U kunt een overlijden 24 uur per dag melden. Zodra er een schouwarts is geweest zal ik in overeenstemming met u een afspraak maken om langs te komen.
Ook ’s nachts als u dat wenst. Voor overige vragen kunt u overdag bellen.