Belangrijk om te weten:

U bent niet verplicht te kiezen voor de uitvaartonderneming die de verzekeringsmaatschappij aanwijst.

U kunt met bijna elke uitvaartverzekering terecht bij Meer en Bos Uitvaartbegeleiding. In overleg met de verzekeringsmaatschappij bespreken we samen de mogelijkheden en welk bedrag zij zullen uitkeren. 


Er zijn twee vormen uitvaartverzekeringen: natura en kapitaal. Wat precies gedekt wordt hangt af van de voorwaarden. De verzekeraar kan u erop wijzen dat u duurder uit bent wanneer u overstapt naar Meer en Bos Uitvaartbegeleiding. Dit is niet altijd zo, een bijzondere uitvaart op maat kan zelfs voordeliger zijn.

Graag vertel ik u hier meer over tijdens een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek.


KAPITAALVERZEKERING

Het woord ‘kapitaal’ in deze uitvaartverzekering zegt het eigenlijk al. U verzekert een bepaald bedrag en krijgt dit geldbedrag volledig uitgekeerd.

NATURA VERZEKERING

Bij een natura uitvaartverzekering wordt het verzekerde bedrag in diensten/materialen uitgekeerd. Als de uitvaart wordt uitgevoerd door of in opdracht van de verzekeraar dan worden alleen deze diensten vergoed. Wat er vergoed wordt, staat op het polis blad. Wanneer u afwijkt van het ‘standaardpakket’ of de wensen anders zijn dan het pakket aanbiedt dan worden die  kosten afzonderlijk berekend. Wanneer u een natura verzekering heeft en u kiest voor mijn dienstverlening wordt de polis omgezet in een geldbedrag.

Wat anderen zeggen

Mooie woorden om trots op te zijn:

“Onze wensen waren een beetje anders en de uitvaart moest dus ook een beetje anders. Dat is werkelijk perfect en tot in details begrepen en uitgevoerd.

Mijn zoon ( de overledene) zou hier met volle teugen van genoten hebben als hij er (op een andere manier) bij was geweest. Onze dank voor alles.”

– Ellen

De uitvaart van onze ( schoon ) vader is naar onze wens en tevredenheid verl open.

– ANONIEM

Voor de uitvaart van onze vader was bij het eerste contact met Meer en Bos Uitvaartbegeleiding meteen duidelijk dat we de juiste keuze hadden gemaakt. Professioneel, rust en betrokkenheid zijn de drie woorden die meteen bij mij opkomen. Alles wordt voor je geregeld en als je dingen zelf wilt regelen is dat geen enkel probleem. Hierdoor hebben we waardig afscheid kunnen nemen op onze eigen manier. Linda bedankt!

– fAMILIE BENDER

Als uitvaartbegeleider zal ik er voor u zijn na het overlijden van een dierbare…


U kunt een overlijden 24 uur per dag melden. Zodra er een schouwarts is geweest zal ik in overeenstemming met u een afspraak maken om langs te komen.
Ook ’s nachts als u dat wenst. Voor overige vragen kunt u overdag bellen.