Luisteren, verbinden, vertalen

Naast Uitvaartbegeleiding maak ik ook uitvaartbloemwerk. U kunt hiervoor op afspraak langskomen in mijn pand aan de Laan van Meerdervoort 1631. Daar kunnen we in alle rust bespreken wat uw wensen zijn.

Aan de hand van voorbeeldboeken, maar juist ook door met u in gesprek te gaan komen we samen tot een mooie keuze voor het bloemwerk wat het meest bij uw dierbare past. Door te luisteren naar uw wensen kan ik deze vertalen naar persoonlijk bloemwerk.

Heeft u geen tijd om langs te komen of heeft u al eerder besteld bij Linda en vertrouwt u haar toe het bloemwerk voor u te maken dan kunt u ook telefonisch, per mail of per whatsapp bestellen.  


Zelf het bloemstuk maken

In de kelder van mijn pand is een fijn atelier gerealiseerd  waar ik uitvaartbloemwerk maak en waar ik families tevens de gelegenheid geef om onder mijn begeleiding zelf het bloemstuk voor hun dierbare te maken. Juist het samen maken en creëren van het bloemstuk voor op de kist kan een belangrijk onderdeel zijn van het rouwproces. In mijn persoonlijke atelier

Dit is vrij uniek in Nederland, en mijn jarenlange ervaring als bloemiste is hierbij natuurlijk een enorm voordeel. Het atelier is speciaal hiervoor huiselijk ingericht, waardoor het laagdrempelig zal zijn om dit als familie te gaan doen. Denk aan kinderen die gezamenlijk het bloemstuk voor een ouder maken, dat u (niet jij) bijvoorbeeld een mooi hart kunt maken voor uw partner, of kleinkinderen die iets liefs maken voor opa of oma. In een ongedwongen fijne sfeer, intiem en besloten.

Meer weten?

Neem gerust contact met me op als u hier meer over wilt weten.

Wat anderen zeggen

Mooie woorden om trots op te zijn:

“Onze wensen waren een beetje anders en de uitvaart moest dus ook een beetje anders. Dat is werkelijk perfect en tot in details begrepen en uitgevoerd.

Mijn zoon ( de overledene) zou hier met volle teugen van genoten hebben als hij er (op een andere manier) bij was geweest. Onze dank voor alles.”

– Ellen

De uitvaart van onze ( schoon ) vader is naar onze wens en tevredenheid verl open.

– ANONIEM

Voor de uitvaart van onze vader was bij het eerste contact met Meer en Bos Uitvaartbegeleiding meteen duidelijk dat we de juiste keuze hadden gemaakt. Professioneel, rust en betrokkenheid zijn de drie woorden die meteen bij mij opkomen. Alles wordt voor je geregeld en als je dingen zelf wilt regelen is dat geen enkel probleem. Hierdoor hebben we waardig afscheid kunnen nemen op onze eigen manier. Linda bedankt!

– fAMILIE BENDER

Als uitvaartbegeleider zal ik er voor u zijn na het overlijden van een dierbare…

U kunt een overlijden 24 uur per dag melden. Zodra er een schouwarts is geweest zal ik in overeenstemming met u een afspraak maken om langs te komen.
Ook ’s nachts als u dat wenst. Voor overige vragen kunt u overdag bellen.