Luisteren, verbinden, vertalen

Ik ben Linda Verbeek, 52 jaar. Ik heb een schat van een dochter, een lieve man en woon alweer enkele jaren met veel plezier vlakbij Kijkduin.

Veel mensen zullen mij wellicht nog kennen van de bloemenwinkel Meer ’n Bos bloemen, op de Laan van Meerdervoort. Deze winkel heb ik tot eind 2020 ruim 11 jaar met veel plezier gerund.

Bijstaan in moeilijke tijden

Mijn streven als uitvaartbegeleider is om u als nabestaanden te ontzorgen in de periode tussen overlijden en de uitvaart en deels ook daarna. Ik denk met u mee, luister en sta u bij in het regelen en uitvoeren van uw wensen.

Loopbaan

Ik ben een Meander- gecertificeerde uitvaartbegeleider, in 2019 met de opleiding begonnen en inmiddels alweer vier jaar als zelfstandige in dit mooie vak aan het werk. 

In die vier jaar heb ik al veel uitvaarten mogen organiseren en vele families mogen begeleiden in de periode tussen overlijden en de uitvaart.

Mijn streven is een persoonlijke benadering, waarbij ik het vaste aanspreekpunt ben voor de familie en waarbij ik er voor zorg dat de wensen van de familie zo veel als mogelijk gerealiseerd kunnen worden.

Inmiddels heb ik al meerdere uitvaarten in de Kas van Villa Ockenburgh mogen organiseren, een prachtige locatie, maar ook andere externe locaties zijn mij niet meer vreemd. 

Ik noem de Kloosterkerk, Pluk, Oker 015, Op Hodenpijl, maar uiteraard ook de meer bekende locaties als Crematorium Haagse Duinen, Crematorium Ockenburgh, Crematorium Pax, en de vele begraafplaatsen in Den Haag. 

Ook buiten Den Haag ben ik niet onbekend, in het Westland, Delft, Zoetermeer en Leiden weet ik ook de mooie locaties te vinden.Verschillende uitvaarten

In de vier jaar dat ik nu als zelfstandig uitvaartbegeleider werk heb ik al vele verschillende uitvaarten mogen begeleiden.

Van een heel klein en intiem afscheid in een familiekamer in Crematorium Haagse Duinen tot een afscheid met meer dan 200 mensen in datzelfde crematorium maar dan in de mooie grote aula, inclusief nazit met lekkere belegde broodjes en bitterballen. 

Van een dienst met veel muziek en weinig woorden tot een dienst die totaal tegenovergesteld is met veel sprekers en weinig muziek.

Van een uitvaart waar we op drie verschillende locaties waren op 1 dag tot een uitvaart in strandrestaurant de Waterreus, waar we afscheid namen in een informele setting met de horizon op de achtergrond en een lunchbuffet voor alle genodigden nadat we de overledene hadden uitgezwaaid. Tot een uitvaart in de Kas van Villa Ockenburgh, waar dan de hele uitvaart plaatsvindt met een door de familie zelf samengesteld catering arrangement.

Geen wens zo gek of hij kan bijna altijd worden uitgevoerd. Ik luister naar uw wensen, verbind de juiste samenwerkende partners met elkaar en vertaal dit naar een voor u passend afscheid.

Persoonlijk bloemwerk

In de kelder van mijn pand aan de Laan van Meerdervoort is een fijn atelier gerealiseerd waar ik uitvaartbloemwerk maak en waar ik families tevens de gelegenheid geef om onder mijn begeleiding zelf het bloemstuk voor een dierbare te maken. Juist het samen maken en creëren van het bloemstuk voor op de kist kan een belangrijk onderdeel zijn van het rouwproces. Dit is vrij uniek in Nederland en mijn jarenlange ervaring als bloemiste is hierbij een enorm voordeel.

Het atelier is speciaal hiervoor huiselijk ingericht, dat maakt het laagdrempelig om dit als familie te gaan doen. Denk aan kinderen die gezamenlijk het bloemstuk voor een ouder maken, dat u bijvoorbeeld een mooi hart kunt maken voor uw partner, of kleinkinderen die iets liefs maken voor opa of oma. In een ongedwongen fijne sfeer, intiem en besloten. 

Neem gerust contact met mij op als u hier meer over wilt weten.

Wat anderen zeggen

Mooie woorden om trots op te zijn:

“Onze wensen waren een beetje anders en de uitvaart moest dus ook een beetje anders. Dat is werkelijk perfect en tot in details begrepen en uitgevoerd.

Mijn zoon ( de overledene) zou hier met volle teugen van genoten hebben als hij er (op een andere manier) bij was geweest. Onze dank voor alles.”

– Ellen

De uitvaart van onze ( schoon ) vader is naar onze wens en tevredenheid verl open.

– ANONIEM

Voor de uitvaart van onze vader was bij het eerste contact met Meer en Bos Uitvaartbegeleiding meteen duidelijk dat we de juiste keuze hadden gemaakt. Professioneel, rust en betrokkenheid zijn de drie woorden die meteen bij mij opkomen. Alles wordt voor je geregeld en als je dingen zelf wilt regelen is dat geen enkel probleem. Hierdoor hebben we waardig afscheid kunnen nemen op onze eigen manier. Linda bedankt!

– fAMILIE BENDER