Rust, aandacht & tijd

Als je een baby verliest, lijkt het of je wereld instort. Je bent tot weinig meer in staat en hebt geen idee wat je te wachten staat. Een toekomstdroom die in eens vervliegt. In plaats van het uitzoeken van een ledikantje of behang voor de babykamer sta je ineens voor keuzes als een mandje of een kistje, bloemetjes of een speciale urn of grafje. Bijna niet te bevatten en daarom is het des te fijner als ik er voor jou of jullie kan zijn in deze periode.

Mijn ervaring

Helaas ben ik ervaringsdeskundige op het gebied van het verlies van een baby. Bijna tien jaar geleden ben ik in de 24e week bevallen van een levenloos jongetje, genaamd Rens. In die tijd zijn we in het voortraject redelijk goed begeleid maar in het na-traject totaal niet en wat heb ik dat gemist. Ik had het heel fijn gevonden als ik had geweten dat ik een uitvaartbegeleider in had kunnen schakelen om ons daarin bij te staan.

Door mijn persoonlijke ervaring en de rust, aandacht en tijd die ik voor jullie heb ben ik in staat jullie hier op een mooie manier bij te begeleiden. Voor het uitzoeken van mini kleertjes, een passend mandje of kistje voor de uitvaart of zelfs het vervoer heb ik zo mijn eigen contacten en daarmee hoop ik voor jullie een waardevolle toevoeging te zijn tijdens deze intens verdrietige dagen. Neem gerust eens een kijkje op de website van www.sterrenkindje.nl


Mogelijkheden

Tijdens mijn opleiding ben ik mij gaan verdiepen in de mogelijkheden van het opbaren van te vroeg geboren baby’s en zo heb ik mijn eindwerkstuk gemaakt over de watermethode. Dat is het opbaren van te vroeg geboren baby’s in water. Op deze manier kun je op een mooie en liefdevolle manier afscheid nemen van je kindje en dit delen met wie je maar wilt. Meer informatie hierover vindt je op  www.watermethode.nl

Bijstaan

Bel mij gerust als je vragen hebt of als jullie voor de zware keuze staan om bijvoorbeeld de zwangerschap af te (moeten) breken. Wellicht kan ik jullie dan al bijstaan.

Bij overlijden

Wat te doen bij overlijden.

Voorgesprek

Praten over je uitvaart.

UITVAARTBEGELEIDING

Wat komt er allemaal bij kijken.

Uitvaartbloemen

Een passend en persoonlijk bloemstuk.

Wat anderen zeggen

Mooie woorden om trots op te zijn:

“Onze wensen waren een beetje anders en de uitvaart moest dus ook een beetje anders. Dat is werkelijk perfect en tot in details begrepen en uitgevoerd.

Mijn zoon ( de overledene) zou hier met volle teugen van genoten hebben als hij er (op een andere manier) bij was geweest. Onze dank voor alles.”

– Ellen

De uitvaart van onze ( schoon ) vader is naar onze wens en tevredenheid verl open.

– ANONIEM

Voor de uitvaart van onze vader was bij het eerste contact met Meer en Bos Uitvaartbegeleiding meteen duidelijk dat we de juiste keuze hadden gemaakt. Professioneel, rust en betrokkenheid zijn de drie woorden die meteen bij mij opkomen. Alles wordt voor je geregeld en als je dingen zelf wilt regelen is dat geen enkel probleem. Hierdoor hebben we waardig afscheid kunnen nemen op onze eigen manier. Linda bedankt!

– fAMILIE BENDER

Als uitvaartbegeleider zal ik er voor u zijn na het overlijden van een dierbare…

U kunt een overlijden 24 uur per dag melden. Zodra er een schouwarts is geweest zal ik in overeenstemming met u een afspraak maken om langs te komen.
Ook ’s nachts als u dat wenst. Voor overige vragen kunt u overdag bellen.