Praten over uw uitvaart

Nadenken over uw eigen afscheid is wellicht wat ongewoon, maar in deze tijd helemaal niet vreemd.

Voor veel mensen voelt het ongepast, een uitvaart voorbereiden tijdens het leven. Praten over de uitvaart voelt een stapje te ver, maar als u weet dat u nog maar kort te leven hebt kan het rust geven om van tevoren uw eigen uitvaart te bespreken. 

Het kan fijn zijn als u over veel zaken rondom uw levenseinde met elkaar in gesprek gaat en van elkaar weet wat u graag hebt, of juist liever niet. Dat kunnen allerlei praktische afspraken of zakelijke regelingen zijn, maar ook persoonlijke dingen die u anders misschien niet gevraagd of gezegd zou hebben.

Toch is het is juist goed dat wij elkaar alvast leren kennen en dat u uw wensen vrijblijvend bespreekbaar/kenbaar maakt.  

Maak gerust een afspraak met mij om dit in alle rust samen te bespreken en te kijken of ik de persoon ben die samen met uw nabestaanden uw afscheid begeleid als het zover is.

Bij overlijden

Wat te doen bij overlijden.

UITVAARTBEGELEIDING

Wat komt er allemaal bij kijken.

Verlies van een baby

Ik kan er voor jullie zijn in deze periode.

Uitvaartbloemen

Een passend en persoonlijk bloemstuk.

Wat anderen zeggen

Mooie woorden om trots op te zijn:

“Onze wensen waren een beetje anders en de uitvaart moest dus ook een beetje anders. Dat is werkelijk perfect en tot in details begrepen en uitgevoerd.

Mijn zoon ( de overledene) zou hier met volle teugen van genoten hebben als hij er (op een andere manier) bij was geweest. Onze dank voor alles.”

– Ellen

De uitvaart van onze ( schoon ) vader is naar onze wens en tevredenheid verl open

– ANONIEM

Voor de uitvaart van onze vader was bij het eerste contact met Meer en Bos Uitvaartbegeleiding meteen duidelijk dat we de juiste keuze hadden gemaakt. Professioneel, rust en betrokkenheid zijn de drie woorden die meteen bij mij opkomen. Alles wordt voor je geregeld en als je dingen zelf wilt regelen is dat geen enkel probleem. Hierdoor hebben we waardig afscheid kunnen nemen op onze eigen manier. Linda bedankt!

– fAMILIE BENDER

Als uitvaartbegeleider zal ik er voor u zijn na het overlijden van een dierbare…

U kunt een overlijden 24 uur per dag melden. Zodra er een schouwarts is geweest zal ik in overeenstemming met u een afspraak maken om langs te komen. 
Ook ’s nachts als u dat wenst. Voor overige vragen kunt u overdag bellen.