Een betekenisvol afscheid…

Een uitvaart regelen is enerzijds een praktische organisatie van een begrafenis of crematie. Het is een aaneenschakeling van keuzes maken en beslissingen nemen, op basis van wensen en gedachten rond de uitvaart. Aan de andere kant is de uitvaart een proces van afscheid nemen. Om zowel het vormgeven van de uitvaart als het afscheid nemen als een geheel goed te laten verlopen, is goede ondersteuning en begeleiding van belang. Samen werken we dan toe naar een betekenisvol afscheid.

Onafhankelijk & deskundig

Meer en Bos Uitvaartbegeleiding is onafhankelijk en geeft deskundige begeleiding bij het regelen van een uitvaart, ongeacht waar u verzekerd bent. In mijn begeleiding heb ik een stapsgewijze aanpak. Op een rustige manier geef ik u praktische informatie over de verschillende keuzemogelijkheden en de mogelijke consequenties. Goed geïnformeerd kunt u dan weloverwogen beslissen. 

Vrij om te kiezen

U kunt met bijna iedere uitvaartverzekering bij mij terecht, en het is belangrijk om te weten dat u niet verplicht bent om in zee te gaan met de uitvaartondernemer die de verzekeringsmaatschappij u aanbiedt. U bent dus vrij om te kiezen wie u wilt.

Goede ondersteuning en begeleiding

U wilt met een goed gevoel kunnen terugkijken op een warm en liefdevol afscheid en daarbij sta ik u graag terzijde.

Bij een melding van overlijden sta ik 24/7 voor u klaar, voor overige vragen kunt u bellen tijdens kantooruren.

Wat anderen zeggen

Mooie woorden om trots op te zijn:

“Onze wensen waren een beetje anders en de uitvaart moest dus ook een beetje anders. Dat is werkelijk perfect en tot in details begrepen en uitgevoerd.

Mijn zoon ( de overledene) zou hier met volle teugen van genoten hebben als hij er (op een andere manier) bij was geweest. Onze dank voor alles.”

– Ellen
De uitvaart van onze ( schoon ) vader is naar onze wens en tevredenhei d verlopen.

– ANONIEM

Voor de uitvaart van onze vader was bij het eerste contact met Meer en Bos Uitvaartbegeleiding meteen duidelijk dat we de juiste keuze hadden gemaakt. Professioneel, rust en betrokkenheid zijn de drie woorden die meteen bij mij opkomen. Alles wordt voor je geregeld en als je dingen zelf wilt regelen is dat geen enkel probleem. Hierdoor hebben we waardig afscheid kunnen nemen op onze eigen manier. Linda bedankt!

– fAMILIE BENDER

Als uitvaartbegeleider zal ik er voor u zijn na het overlijden van een dierbare…

U kunt een overlijden 24 uur per dag melden. Zodra er een schouwarts is geweest zal ik in overeenstemming met u een afspraak maken om langs te komen.
Ook ’s nachts als u dat wenst. Voor overige vragen kunt u overdag bellen.