Een betekenisvol afscheid…

Een uitvaart regelen is enerzijds een praktische organisatie van een begrafenis of crematie. Het is een aaneenschakeling van keuzes maken en beslissingen nemen, op basis van wensen en gedachten rond de uitvaart. Aan de andere kant is de uitvaart een proces van afscheid nemen. Om zowel het vormgeven van de uitvaart als het afscheid nemen als een geheel goed te laten verlopen, is goede ondersteuning en begeleiding van belang. Samen werken we dan toe naar een betekenisvol afscheid.

Onafhankelijk & deskundig.

Meer en Bos Uitvaartbegeleiding is onafhankelijk en geeft deskundige begeleiding bij het regelen van een uitvaart, ongeacht waar u verzekerd bent. In mijn begeleiding heb ik een stapsgewijze aanpak. Op een rustige manier geef ik u praktische informatie over de verschillende keuzemogelijkheden en de mogelijke consequenties. Goed geïnformeerd kunt u dan weloverwogen beslissen. 

Vrij om te kiezen

U kunt met bijna iedere uitvaartverzekering bij mij terecht, en het is belangrijk om te weten dat u niet verplicht bent om in zee te gaan met de uitvaartondernemer die de verzekeringsmaatschappij u aanbiedt. U bent dus vrij om te kiezen wie u wilt.

Goede ondersteuning en begeleiding

U wilt met een goed gevoel kunnen terugkijken op een warm en liefdevol afscheid en daarbij sta ik u graag terzijde.

Bij een melding van overlijden sta ik 24/7 voor u klaar, voor overige vragen kunt u bellen tijdens kantooruren.

Werkwijze

Lorem ipsum dolor sit amet, at mei dolore tritani.

Voorgesprek

Lorem ipsum dolor sit amet, at mei dolore tritani.

Verlies van een baby

Lorem ipsum dolor sit amet, at mei dolore tritani.

Uitvaartbloemen

Lorem ipsum dolor sit amet, at mei dolore tritani.

REVIEWS

Mooie woorden om trots op te zijn:


Marijke en ik kenden jou al van Meer ’n Bos Bloemen. Ik was heel blij dat je de begrafenis van Marijke wilde verzorgen. Je straalde rust uit in die moeilijke periode. JE had alle tijd, hoe vaak ik ook belde. En alles regelde je voor mij. Ik vond de samenwerking heel fijn. Dankjewel.

Eddy

Prima. Deskundig en betrokken. Zoals het hoort


A. van D.

Het is alweer even geleden dat Linda mij en mijn familie heeft geholpen bij de uitvaart van mijn vader maar ik kijk nog altijd positief terug naar alles wat Linda voor ons heeft gedaan. De omstandigheden waren en zijn nog altijd moeilijk maar Linda heeft ons werkelijk fantastisch begeleid en geholpen in het hele proces. Wat ik vooral fijn vond is dat ze heel duidelijk en genuanceerd was over dingen die geregeld moesten worden, terwijl ze ook rekening hield met de kosten.

André Rosa

Wij zijn zeer tevreden met de liefdevolle ondersteuning die wij van Linda ontvingen bij het nemen van moeilijke beslissingen. Het geduld, de mogelijke oplossingen, iedere vraag was welkom. Samen hebben we de antwoorden gevonden voor een mooi afscheid. Daar kunnen we nu met tevredenheid op terugkijken.

Mevr. J. V.

In onze beleving kon het niet beter, op alle vlakken. Empatisch, verzorgd, lief, professioneel, we zijn je er erg dankbaar voor!


Familie van Lier

Linda weet zich uitstekend in te leven in de situatie zoals deze zich bij ons voordeed, Luisterde aandachtig naar onze wensen, speelde daar deskundig op in waarbij alleen de meest relevante zaken ter tafel kwamen. Ze gaf meteen inzicht in de kosten, dit houdt het transparant. Samenvattend: inlevende persoonlijkheid, warm en creatief, aanwezig zonder aanwezig te zijn

Jan M.

Als uitvaartbegeleider zal ik er voor u zijn na het overlijden van een dierbare…

U kunt een overlijden 24 uur per dag melden. Zodra er een schouwarts is geweest zal ik in overeenstemming met u een afspraak maken om langs te komen. Ook ’s nachts als u dat wenst. Voor overige vragen kunt u overdag bellen.